Στείλτε υλικό στο kariothrafstis1@gmail.com

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ποιο μακιγιαζ ταιριαζει σε καθε προσωπο?

Βρείτε το ιδανικό μακιγιάζ για το σχήμα προσώπου σας και τονίστε τα δυνατά σας σημεία για αξέχαστες εμφανίσεις που θα συζητηθούν!

 

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς


Το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου έχει πολύ έντονους και φαρδείς κροτάφους αλλά και ζυγωματικά. Για να μειώσειςτην ένταση και να αποσπάσεις την προσοχή προτίμησε ήπιες σκιές (η χρυσή ή μια στο χρώμα της άμμου είναι ιδανικές!) και τόνισε τα χείλη σου με ένα έντονο κραγιόν.





Τετράγωνο σχήμα προσώπου

Δεδομένου ότι το κάτω μέρος του προσώπου είναι πιο "σκληρό" και τετραγωνισμένο πρέπει να τονίσεις τα μάτια σου για να προσελκύσεις τα βλέμματα των άλλων σε αυτό ακριβώς το σημείο. Το smokey eyes είναι ιδανική επιλογή ενώ για το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να προτιμήσεις τις shiny υφές.Lip gloss σε nude τόνο ή κραγιόν απαλής απόχρωσης σε shinny υφή είναι οι ιδανικές επιλογές για τα χείλη.

Οβάλ σχήμα προσώπου

 




Για να δώσεις την αίσθηση ενός πιο στρογγυλεμένου προσώπου πρέπει να εστιάσεις στα μάγουλά σου! Χρησιμοποίησε ένα shimmery ρουζ (δίνει φρέσκια όψη) σε ροζ ή bronze απόχρωση και τοποθέτησέ το με οριζόντια διάθεση από τους κροτάφους και προς τα μήλα.

 Στρογγυλό σχήμα προσώπου

Δημιούργησε κοψίματα στα μάγουλα χρησιμοποιώντας μια bronze πούδρα με κάθετη διάθεση από τα μήλα σβήνωντας σταδιακά τους κροτάφους. Έτσι, θα δημιουργήσεις την εντύπωση ότι έχεις γωνίες
,ενω μην ξεχνάς το μολύβι ματιών! Τελος, αν τα φρύδια σου διαθέτουν γωνίες φρόντισε να τις τονίσεις ή δημιούργησε γωνίες σε φρύδια με καμπυλωτό σχήμα.

3 σχόλια:

  1. οι φιλες μου λενε οτι το κεφαλι μου εχει σχημα διαμαντιου τι εχεις να μου προτεινεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχημα διαμαντιου δηλαδη με εντονες γωνιες!Πιστευω πως πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες και τα tips που βρισκονται στο προσωπο σε σχημα τετραγωνου, ετσι ωστε να αναδειχθουν οι γωνιες σου και να εχεις καλυτερο αποτελεσμα!
    Παρεμπιπτοντως, πολυ χρησιμο αρθρο για εμας τις γυναικες και αν εχετε και κατι παρομοιο για μαλλια ανεβαστε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN TO KEFALI SOY EXEI SXHMA DIAMANTIOY NA PAS NA TO POYLISEIS 10000000000 DOLLARIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή