Στείλτε υλικό στο kariothrafstis1@gmail.com

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ηγέτης με ευθιξία ο Χριστόφιας; (Video)

Λύγισε ο πρόεδρος Χριστόφιας, όταν κατά τη διάρκεια συνεδρίου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αναφερόμενος στο επαχθές Μνημόνιο το οποίο συνήψε η Κύπρος.


Ως ομιλητής στο συνέδριο προσπάθησε να καταστήσει σαφές το δίλημμα μπροστά στο οποίο βρέθηκε (Μνημόνιο ή Χρεοκοπία) και να εξηγήσει τις συνθήκες κάτω απότ ις οποίες έγιναν οι διαπραγματεύσεις της Κύπρου με τους αξιωματούχους της Τρόικα.
Ο ίδιος χαρακτηριστικά και με δάκρυα στα μάτια τόνισε:"Σκεφτόμουν πάντα το καλό των εργαζομένων. Το καλό των απλών ανθρώπων. Σας διαβεβαιώνω ότι γι' αυτές τις αξίες θα συνεχίσω ν' αγωνίζομαι μαζί σας μέχρι και την τελευταία μου πνοή", είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια, αν όχι γενναία, ρηξικέλευθη απόφαση του κ. Χριστόφια, καθώς είναι ο ηγέτης του αριστερού κόμματος ΑΚΕΛ (πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Κύπρου) και δυνάντησε πολλά εμπόδια προκειμένου να συνάψει τη σύμβαση αυτή, δεδομένης της μη φιλοευρωπαϊκής στάσης των αριστερών κομμάτων πολλές φορές. Επιπλέον, σήμερα εκδηλώθηκαν και οι πρώτες δυναμικές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των Κυπρίων, οι οποίοι αντιδρούν στην είσοδο της Κύπρου στο Μηχανισμό Στήριξης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου