Στείλτε υλικό στο kariothrafstis1@gmail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

"Κιτρινόμαυρη" τραγωδία! – Ο Πανθρακικός και 100 χούλιγκανς υποβιβάζουν την ΑΕΚ.

















- Ο “τελικός” της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό μετατράπηκε σε... κηδεία.
- Το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη στο 87' προκάλεσε την είσοδο των οπαδών της Ένωσης στον αγωνιστικό χώρο
- Ακολούθησαν έκτροπα μέσα στο γήπεδο, στα αποδύτηρια και στα επίσημα
- Με δάκρυα στα μάτια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολούσαν τον διαιτητή να συνεχίσει το ματς ακόμα και μιάμιση ώρα μετά την διακοπή του αλλά αυτός το διέκοψε οριστικά
- Μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών προβλέπει ο ΚΑΠ
- Τρομερές σκηνές στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να κλαει με λυγμούς και να αποχωρεί από το γήπεδο λόγω του διαφαινόμενου υποβιβασμού της "Ένωσης" για πρώτη φορά στην ιστορία της
Αυτά που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ δύσκολα θα ξεχαστούν από κάθε φιλάθλο. Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας έζησε το χειρότερο βράδυ της ιστορίας της. Το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη στο 87΄ και η διαφαινόμενη νίκη του Πανθρακικού έκανε τη μισή δουλειά. Την άλλη μισή την έκαναν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται φίλοι της ΑΕΚ. Αμέσως μετά το αυτογκόλ περίπου 100 χούλιγκανς μπήκαν στο γήπεδο και τα έκαναν γης μαδιάμ.

Παρά τις συγκινητικές προσπάθειες όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ ο διαιτητής Τριτσώνης δεν ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι. Αυτό διακόπηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, κάτι που σημαίνει πως η «Ένωση» αναμένεται να κληθεί σε απολογία, με πιθανότερη τιμωρία το μηδενισμό της στο ματς με τον Πανθρακικό και παράλληλα αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο που -μοιραία μετά από αυτές τις εξελίξεις- θα βρει την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική…

 Στα του αγώνα, η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, μετέφερε το παιχνίδι προς της προς την εστία του Κουτσόπουλου, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου για την... αγχωμένη Ένωση ήρθε στο 15', με τον Κουτσόπουλο να διώχνει με δυσκολία την εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο. Απ' την πλευρά των φιλοξενούμενων, η κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε στο 33' άουτ.

Η Ένωση ξεκίνησε δυναμικά στην επανάληψη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με το... καλημέρα (46') και κάνοντας τον κόσμο της να αναθαρρήσει. Ο Πανθρακικός συνέχισε να αμύνεται καλά, κάτι που ανάγκασε τον Δέλλα να βάλει δεξιά τον Φούντα, αριστερά τον Ανάκογλου και δεκάρι τον Γκερέιρο πίσω από τον Πετρόπουλο.

Παρόλο που ο δικέφαλος ανέβασε -αρχικά- στροφές, στην συνέχεια ο Πανθρακικός ισορρόπησε την αναμέτρηση, κάτι που έφερε περισσότερο εκνευρισμό στις εξέδρες (υπήρξε μικρή διακοπή για ένα πεντάλεπτο, γιατί κάποιοι οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ).

Τα πράγματα όμως... ξέφυγαν, όταν στο 87' ο Μπουγαϊδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Εκεί είχαμε εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να τρέχουν στα αποδυτήρια. Περίπου 20 οπαδοί πήγαν μπροστά από τα επίσημα, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους,ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ, στο ταρτάν του σταδίου.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους. Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έφυγαν κλαίγοντας από το γήπεδο και κάποιοι τράβαγαν τα μαλιά τους μη μπορώντας να πιστέψουν πως η ομάδα τους υποβιβάζεται μετά από 89 χρόνια ιστορίας.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, κλαίγοντας και αυτοί, παρακαλούσαν τον διαιτητή Τριτσώνη να ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας για να γλιτώσει η ομάδα τους βαριά τιμωρία. Παρά τις φιλοτιμες προσπάθειες, μιάμιση ώρα μετά την διακοπή ο διαιτητής έκλεισε ο φύλλο αγώνα.
 
Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου